Copyright © All rights reserved. Made by Born out of Kindness.

Op 29 augustus zijn wij gepakt en gezakt op weg gegaan naar Zeewolden uiteraard zijn onze drie Cairns meegegaan. Na 2 uur rijden zijn we bij het Erkemeerderstrand aangekomen. Hier hadden wij een huisje gehuurd om te kunnen overnachten met onze Cairns en vandaar te kunnen deelnemen aan de evenementen die de NCTC die week had georganiseerd.


Erkemeerderstrand is gelegen aan het Nuldernauw in de provincie Flevoland. Er kon lekker gewandeld worden over de dijk en de Cairns konden lekker zwemmen op het hondenstrand. De vakantie huisje lagen met zijn vijven bij elkaar en waren allemaal gehuurd door Cairn liefhebbers. Op maandag en dinsdag hebben we de camping verkend en zijn we gaan buurten op het veld waar nog meer Cairn liefhebbers hun caravans en campers hebben geplaatst.

Op woensdag 31 augustus hebben we de Kampioenschaps Clubmatch van de NCTC gehad. Hier is Fellow door

Mrs. Ruth Parker Tucker gekeurd geworden en heeft een uitmuntend behaald in de Kampioensklasse.


Chanti en Magic zijn gekeurd geworden door Mrs. Yvonne Catto. Chanti heeft een uitmuntend gekregen in de openklasse en Magic is in een groep van negen fokkersklasse teven 3de geplaatst met een uitmuntend.Verder is er van het B-nest Jikke (Brandi Born out of Kindness) naar de Kampioenschaps Clubmatch gekomen. Zij heeft meegedaan in de Puppyklasse teven. Jikke heeft een Belovend gehaald.


Na de Kampioenschaps Clubmatch hebben we s' avonds lekker met Cairn liefhebbers gegeten van een heerlijk Diner. Op donderdag 1 september zijn we vroeg vertrokken naar Leeuwarden. Hier was de Euro Dog Show. Hier zijn we met Chanti en Magic naar toe gegaan, Chanti heeft hier een Uitmuntend gehaald in de openklasse en Magic is 4 de geplaatst in de jongehondenklasse met een uitmuntend. Vrijdag konden we na twee dagen Showen weer eens rustig aan doen. S' middags hebben we een mini symposium gehad met als afsluiting een heerlijk hapje en drankje. Zaterdag 3 september mochten we wederom vroeg opstaan om richting Leeuwarden te vertrekken. Nu deden we mee aan de CAC show in Leeuwarden. Chanti en Magic deden ook deze keer weer mee met uitstekende resultaten. Chanti  heeft hier een uitmuntend gehaald in de openklasse en Magic is 2 de geplaatst met een uitmuntend in de jongehondenklasse. Na dit mooie resultaat zijn we weer terug naar ons vakantie huisje gekeerd om zondag alles in te pakken en weer richting huis te keren. Maar voor we in de auto stapte en huiswaarts keerden had de NCTC nog een Cairndag georganiseerd met als afsluiting de Cairn Race.


NCTC Jubileum
NCTC Jubileum Cairns in films Junior handling Cairn beeldje Links